ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H δήλωση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φωτογραφίθηκε πρώτη φορά ως ξανθιά για τις ανάγκες του περιοδικού Beautiful People και μίλησε στον δημοσιογράφο Νικόλα Φωτίου για το καλοκαίρι της, της νέα σεζόν και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου μωρού.

Η Κύπρια παρουσιάστρια αναφερόμενη στην νέα ομάδα της εκπομπής της, δήλωσε: "Πάντα οι αλλαγές γίνονται για καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε αλλαγή γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια και για την αναβάθμιση και επιτυχία μιας εκπομπής. Ο χρόνος, βέβαια, πάντα κρίνει το αποτέλεσμα και τις επιλογές μας".

Στην συνέχεια, η ταλαντούχα παρουσιάστρια απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου "Να φανταστώ ότι η έξοδος της Τζώρτζιας Παναγή από την εκπομπή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ταιριάξατε τόσο σαν προσωπικότητες; Αυτό φαινόταν, τουλάχιστον, στο γυαλί…", είπε: "Η προσωπικότητα του καθενός μας έχει και τα καλά και τα κακά της! Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς, ειδικά προς το τέλος, είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με την Τζώρτζια και αυτό κρατώ προσωπικά. Επίσης έξοδο δεν έκανε μόνο η Τζώρτζια, αλλά και ο Άντριου και η Νατάσα. Ας μην επικεντρωνόμαστε σε ένα όνομα για να παρουσιάσουμε μια κόντρα που δεν υπάρχει. Τρεις άνθρωποι που περάσαμε πολλά μαζί καθημερινά σ’ ένα γραφείο και μπροστά από χιλιάδες κόσμου. Είμαι ευγνώμων για ό,τι έζησα την περσινή απαιτητική χρονιά".

Τι είναι αυτό που κρατάει από την περασμένη σεζόν και την πρώτη του «Όλα Καλά»; Την προσπάθεια ολονών να πετύχει η εκπομπή, να σταθεί αξιοπρεπώς και να αποδώσει πολύ καλά μέχρι το τέλος της σεζόν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση