ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

H Βασίλισσα καλεί Harry και Meghan για συζητήσεις

Θα αναλάβει προσωπικά να δει τι πήγε στραβά σε σχέση με τον Harry και την Meghan.

newsroom must

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με πηγές της Daily Mail θα αναλάβει προσωπικά να δει τι πήγε στραβά σε σχέση με τον Harry και την Meghan και οδήγησε τη σχέση τους με τη Βασιλική οικογένεια στα άκρα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Βασίλισσα θα επικοινωνήσει άμεσα με τον εγγονό της και τη σύζυγό του τηλεφωνικώς για να ενημερωθεί για όλα όσα περιέγραψε το ζευγάρι στη συνέντευξή του στην Oprah.

Είναι πρόθυμη να βρει λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους Harry και την Meghan.

Ίσως η συνέντευξη εν μέρη πέτυχε τον σκοπό της στο να αναθεωρήσουν οι Sussex τις σχέσεις τους με το Παλάτι. Την ίδια ώρα στα ανάκτορα επικρατεί εκνευρισμός καθώς στη συνέντευξη της Oprah οι υπάλληλοι του Buckingham σκιαγραφήθηκαν από αδιάφοροι έως εχθρικοί απέναντι στην Δούκισσα και τα προβλήματά της. Η Βασίλισσα Ελισάβετ με τη σειρά της ζήτησε από όλους να ηρεμήσουν τα πνεύματα και έδωσε σαφή εντολή να σταματήσουν οι συζητήσεις για το θέμα καθώς επίσης ζήτησε να μην διαρρεύσει τίποτα άλλο στα media.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση