ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM: Πρώην παίκτρια δηλώνει πως της ζητάνε να πάει ξανά στο παιχνίδι

Ποια πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων δήλωσε πως της ζήτησαν να συμμετάσχει ξανά;

Το γνωστό ριάλιτι μοντέλων «Greece's Next Top Model» βρίσκεται ήδη στα σκαριά για την παραγωγή και την προετοιμασία του 5ου συνεχόμενου κύκλου και οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σιγά σιγά πυρετωδώς. Η παραγωγή προσπαθεί να βρει τα άτομα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή της εκπομπής και απ' ότι φαίνεται προσεγγίζει και πρώην επίδοξα μοντέλα που πέρασαν το κατώφλι της εκπομπής. 

Συγκεκριμένα, πρώην παίκτρια η οποία συμμετείχε στη διαδικασία των ακροάσεων στον προηγούμενο κύκλο της εκπομπής, τώρα δηλώνει πως η παραγωγή της ζητάει να συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό. 

Πρόκειται για τη Μαρία Χολίδου η οποία έλαβε μέρος στις ακροάσεις στον περσινό κύκλο του ριάλιτι αλλά κόπηκε. 

 Η 21χρονη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια νομικής είχε πάρει δύο ναι, από τους κριτές, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό ενώ είχε κοπεί από τους Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελο Μπράτη και είχε δεχτεί και «βαριά» κριτική. Δεν είχε προηγούμενη εμπειρία στον τομέα του modelling. Μετά την εμφάνισή της στο παιχνίδι, η ίδια συμμετείχε στα καλλιστεία και στέφθηκε «Star Πελοπόννησος 2021». 
Η ίδια είχε δηλώσει τότε:
 
«Και να μην με έπαιρναν στο GNTM δεν περίμενα την άσχημη κριτική. Ο κύριος Μπράτης μου είχε πει ότι περπατάω και κουνιούνται όλα πάνω μου. Ήταν άδικο γιατί πέρασαν μοντέλα που είχαν παραπάνω κιλά από εμένα. Μπορούσαν να μουν πουν πολύ απλά “δεν κάνεις”. Την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα όλη μέρα γιατί ένιωθα ότι είχα γίνει ρεζίλι». 

Η όμορφη Μαρία τώρα δηλώνει πως η παραγωγή την προσέγγισε και της ζήτησε να ξαναπάει δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok γράφοντας το εξής:

«Όταν πέρυσι στο GNTM με ξεφτίλισαν και μου έλεγαν πώς τα μπούτια μου κολλάνε μεταξύ τους και φέτος με παίρνουν τηλέφωνα και μου ζητάνε να πάω για casting».

Δείτε την ακρόαση της Μαρίας Χολίδου πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση