ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM: Οι κατσαρίδες, τα σκουλίκια, η επίθεση στον Σκουλό και όσα είδαμε ψες

Τα highlights του χθεσινού επεισοδίου

newsroom must

Χωρίς καμία αμφιβολία το επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου προκάλεσε αίσθηση... αφού στην θέση των "παρτενέρ" των επίδοξων μοντέλων βρέθηκαν κατσαρίδες, σκουλήκια και σαλιγκάρια.  

Ο Παναγιώτης Α. και ο Ηρακλής διάλεξαν ποιοι παίκτες θα φωτογραφηθούν με τι και τα πράγματα κάπου εκεί δυσκόλεψαν λίγο παραπάνω για όλους... ειδικά για όσους δεν είχαν και τόσο καλές σχέσεις μαζί τους. Για την ιστορία να πούμε πως η Ρασέλ, ο Πέτσας και ο Edward πήραν τις κατσαρίδες, ενώ ο Δημοσθένης τις προνύμφες. 

Λίγο μετά από το πρώτο κύμα πανικού και εκεί που τα πράγματα άρχισαν να κυλούν ομαλά στην "σκηνή" κλήθηκε η η Ίριδα η οποία όχι απλά φοβάται τις κατσαρίδες, αλλά τις τρέμει! Το νεαρό μοντέλο, από το άγχος του μάλλον,  μίλησε απότομα στον Δημήτρη Σκουλό και εκείνος όχι μόνο έγινε έξαλλος μαζί της και δεν την βοήθησε καθόλου στην φωτογράφιση. 

Πέρα από την ιδιαίτερη φωτογράφηση και όσα ακολούθησαν, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίχτες να είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα. «Σήμερα δεν μου μιλάει ψυχή… Εκτός από τους δικούς μου. Ειλικρινά έχω ηρεμήσει. Και αυτοί που μου μιλούσαν, μόνο από θέμα ευγένειας απαντούσα. Δεν θέλουν να μου μιλάνε, δεν μου μιλάνε. Είμαι πάρα πολύ κομπλέ με αυτό» είπε σε κάποια στιγμή ο Δημοσθένης στην κάμερα. Εντωμεταξύ, αξίζει να σημειώσουμε πως ο καβγάς του Δημοσθένη με τον Παναγιώτη δεν πέρασε αδιάφορος.

Μια άλλη στιγμή που σίγουρα έχει την προσοχή μας, είναι η επίσκεψη της γνωστής video blogger Μάρας Σαμαρτζή στο σπίτι του GNTM. Η νεαρή influencer έβαλε τους παίκτες να διαφημίσουν μια μάσκα προσώπου και εκείνος που θα κατάφερνε να της το πουλήσεις θα κέρδισε. Νικητής αναδείχθηκε ο Δημοσθένης. Παράλληλα, η Μάρα έδωσε συμβουλές για την χρήση των social media.

 Θα αποτελούσε παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στον θυμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί, αφού έγινε έξαλλη με τα κορίτσια του σόου. «Κορίτσια τι φάση; Ξυπνήστε, γιατί σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Σε κάθε πλατό είναι νικητές και δεν το έχω πιάσει αυτό. Είστε ανταγωνιστές ή όχι; Κέρδισε μάσκα ομορφιάς και μάλιστα ο Τζουμάνης; Είναι η πρώτη χρονιά που έχω το πιο ωραίο υλικό σε πρόσωπο και σώμα στα κορίτσια και τα αγόρια πάνε καλύτερα από εσάς», είπε η Ζενεβιέβ εμφανώς εκνευρισμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X