ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

GNTM: Η καλλονή Μαίρη Βιτινάρος θα είναι η νέα coach

Νέα, ωραία και απόλυτα «εξοπλισμένη» για ν' αναλάβει τον ρόλο της coach των επίδοξων μοντέλων

Γιώργος Γκαρακλίδης

Το όνομα Μαίρη Βιτινάρος θα παίζει στους τίτλους στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν εξ' όσων φαίνεται καθώς το 30χρονο έμπειρο μοντέλο πρόκειται ν' αναλάβει τον ρόλο της coach των νέων μοντέλων που πρόκειται να μας απασχολήσουν από τον Σεπτέμβριο στο Greece's Next Top Model. 

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου η οποία βρίσκεται στο επιτελείο της εκπομπής «Super Κατερίνα» φρόντισε να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την άφιξη του μοντέλου από το Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προκειμένου να ηγηθεί της εκπαίδευσης των κοριτσιών του νέου κύκλου του GNTM. 

Η Μαίρη Βιτινάρος είναι μια ξανθιά καλλονή η οποία ζει κι εργάζεται ως μοντέλο κυρίως εσωρούχων και μαγιό και η οποία έχει χτίσει μια αξιόλογη πορεία, καριέρα και όνομα στις Η.Π.Α και θα μας απασχολήσει σύντομα αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που μέχρι πρότινος κατείχε ο Γιώργος Καράβας του οποίου οι μετοχές «ανεβαίνουν» καθώς πλέον θα βρίσκεται στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα»: Δείτε τις φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης Βιτινάρος στο Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση