ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

GNTM: Η Βίκυ Καγιά δηλώνει «Δεν έχω πει ποτέ εγώ ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει»

Σε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προέβη η παρουσιάστρια και μοντέλο

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και έκανε δηλώσεις σχετικά με τον κορονοϊό που πέρασε, με το GNTM, την εξέλιξη των διαδικασιών αναζήτησης της κριτικής επιτροπής καθώς και την έναρξη των δοκιμαστικών και των γυρισμάτων. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και μοντέλο είπε:

«Πέρασα covid τη Μεγάλη Εβδομάδα. Καταπληκτικά τα πέρασα. Είχα φρικτό πονοκέφαλο τύπου δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου και πα΄ρα πολύ μπούκωμα, τίποτα άλλο όμως». 

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για το GNTM και είπε:

«Πιστεύω ότι τα γυρίσματα αρχίζουν τον Ιούνιο. Είναι ολική η αλλαγή αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμη γιατί δεν έχουν γίνει τα δοκιμαστικά. Έχουν καλέσει αρκετό κόσμο και καλά έχουν κάνει γιατί εφόσον κάνουν ολική επαναφορά και total renew στο προϊόν θα πρέπει να δουν πολύ κόσμο και όποιος κάτσει και ταιριάξουμε και πάμε ωραία και τα λέμε ωραία θα είναι στις καρέκλες. Το σπίτι νομίζω θα είναι το ίδιο. Μπορεί να δούμε δύο, μπορεί τρεις, μπορεί και τέσσερις κριτές, νομίζω ότι όλο θα εξαρτηθεί από τη χημεία και τον τρόπο που θα αλληλεπιδρούμε». 

Στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το αν θα έχει και τον ρόλο του art director η ίδια απάντησε:

«Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, προτείνω μόνο όταν μου ζητούν τις ιδέες μου κι όταν θέλουν κάποια δεύτερη γνώμη, δεν ανακατεύομαι εγώ μ' αυτά τα πράγματα». 

Τέλος, απάντησε για τις φήμες της επιστροφής της και την ανάμιξή της με την αποχώρηση των υπόλοιπων κριτών:

«Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει κάποιος και δεν ξέρω και τις αποφάσεις των άλλων. Δεν έχω πει ποτέ εγώ ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει. Δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί να το κάνω τώρα».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παρακάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση