ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM: Η αναφορά στον φυλετικό ρατσισμό και τα δάκρυα του Μπράτη

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του GNTM. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, αρκετά από τα κορίτσια κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό και τους κριτές. Ανάμεσά τους, η Ελένη που «κατάφερε» με την ιστορία της ζωής της να λυγίσει τον Άγγελο Μπράτη.

Η εντυπωσιακή Ελένη ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: «Θέλω να δείξω το θάρρος σε άλλα παιδιά μεταναστών. Έχω γνωρίσει το bullying από μικρή ηλικία, Θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά της επόμενης γενιάς να κυνηγήσουν τα όνειρά τους». Στην συνέχεια η ίδια αποκάλυψε πως μεγαλώνοντας δεν είχε πολλούς φίλους. Τότε, ο Άγγελος Μπράτης συγκινημένος της είπε πως ούτε και αυτός είχε και έτρεξε κοντά της για να την αγκαλιάσει.

«Το δουλεύω, με τον ψυχοθεραπευτή μου», πρόσθεσε ο Έλληνας σχεδιαστής. «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σου συμπεριφέρονται έτσι. Στον χώρο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, πλούσιος, να έρχεσαι από οποιοδήποτε χωριό, να έχεις οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης. Οι κριτές τής έδωσαν 4 ναι, οπότε πέρασε στην επόμενη φάση.

Η ιστορία του υποψήφιου μοντέλου δεν είναι κάτι το καινούριο. Αντίθετα. Είναι συνηθισμένη και αυτό είναι που μας προβληματίζει. Ό,τι και αν πούμε είναι λίγο. Πώς όμως είναι δυνατόν οι άνθρωποι να κρίνονται εξαιτίας του χρώματός τους;

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X