ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πώς έχασε 18 κιλά

Η εξομολόγηση της Rebel Wilson για τα κιλά της

Μέσα από μια πρόσφατή της συνέντευξη στο περιοδικό People, η ηθοποιός Rebel Wilson μιλά για τις διατροφικές της συνήθειες και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 18 κιλά.

«Πριν έτρωγα πιθανώς 3.000 θερμίδες τις περισσότερες ημέρες, και επειδή ήταν συνήθως υδατάνθρακες, ήμουν συνεχώς πεινασμένη» λέει η ίδια και προσθέτει: «Έτσι, έχω αλλάξει πραγματικά και ακολουθώ μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάτι που είναι δύσκολο γιατί δεν τρώω πολύ κρέας», προσθέτει. «Τρώω ψάρι, σολομό και στήθος κοτόπουλου»... διευκρινίζοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές που «κλέβει».

«Δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα είναι μια υγιής εβδομάδα. Μερικές εβδομάδες απλώς τις διαγράφεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό»

Μάλιστα όπως συμπληρώνει δεν αποκλείει τίποτα από τη διατροφή της και ακολουθεί τις παρέες της στις εξόδους, μόνο που επιλέγει να τρώει τις μισές ποσότητες από αυτές που συνήθιζε πριν.


Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Rebel Wilson λέει ακόμα ότι εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας να τα βρει με τον εαυτό της και όλο αυτό με την πανδημία του κορωνοϊού τη βοήθησε στην απώλεια του βάρους της. «Ξεκουράστηκα και έδιωξα το άγχος. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μου σχετίζεται με τη δουλειά μου», είπε.

«Νομίζω ότι έτρωγα συναισθηματικά κατά καιρούς γιατί δεν αγαπούσα τον εαυτό μου αρκετά. Κι αυτό οφείλεται στη έλλειψη αυτοεκτίμησης», είπε και πρόσθεσε ότι η καραντίνα της έδωσε την ευκαιρία να απαλλαγεί από «κακές συνήθειες σε πιο υγιείς».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X