ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Γνωρίζουμε καλύτερα την Κύπρια Δάφνη Αλεξάντερ, στο must Φεβρουαρίου

Όσα αξίζει να δεις και να κάνεις, στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί

newsroom must

Με βάση της το Λονδίνο, η Δάφνη Άλεξάντερ, η μεγαλύτερη κόρη του Κύπρου Χρυσοστομίδη, κατάφερε να μας μαγνητίσει στην ταινία «Σμύρνη Μου Άγαπημένη». Γεμάτη όνειρα, ρισκάρει και με επιμονή πετυχαίνει τους στόχους της, απόδειξη η συμμετοχή της σε επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες - συμπεριλαμβανομένου και του Netflix.

+

Limassol Del Mar
Τα τελευταία χρόνια η Λεμεσός προσπαθεί να αλλάξει πρόσωπο με τη ραγδαία ανάπτυξη και τους πελώριους πύργους που εξυψώνονται επιβλητικά ανάμεσα στις παραδοσιακές γειτονιές, δημιουργώντας αντιθέσεις. Διασχίζοντας τον παραλιακό, ανάμεσα στους ουρανοξύστες, την προσοχή σού τραβάει ένα κτήριο πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα, που μοιάζει με κύμα, γίνεται ένα με τη θάλασσα, δημιουργώντας μια αλλιώτικη αισθητική. 

Πάθαμε COVID και στα αισθηματικά;
Ο κορωνοϊός εδώ και δύο χρόνια επηρεάζει τα πάντα στις ζωές μας. Επιδρά αρνητικά και στον συναισθηματικό τομέα; Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προέκυψαν στις σχέσεις μας; Αν όχι, ήρθε η ώρα.

Iconic Ms. Jackson
Είναι αδιαμφισβήτητο μουσικό είδωλο, η προσωποποίηση του ερωτισμού αλλά και του δυναμισμού στη σκηνή. Παρά τα όσα έχει καταφέρει, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τώρα αποφάσισε να μιλήσει για όλα. Η καριέρα της Janet Jackson είναι σημείο αναφοράς, και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει

Tο νέο αστέρι της κυπριακής τηλεόρασης
Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι αναμφίβολα από τα ανερχόμενα αστέρια του χώρου και σίγουρα μάς έχει κάνει φαν της, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ποια είναι η Anna;
Η Shonda Rhimes, μετά το «Bridgerton», κάνει τη δεύτερή της κίνηση στο Netflix με μια αληθινή ιστορία για μια απατεώνισσα που κατάφερε να κοροϊδέψει την ελίτ της Νέας Υόρκης.

Marble-ous passion
Αξιοποιήστε με φαντασία την ανθεκτικότητα, τη διαχρονικότητα και τη μοναδικότητα των marble μοτίβων και δώστε δόσεις πολυτέλειας και μοντέρνα οπτική στον χώρο σας.

Ghost Hunters
Αν και δεν έχουν υφιστάμενα μαγαζιά οι Ghost Kitchens μπορούν να σε βρουν ευκολά και να σου αναστατώσουν τον ουρανίσκο χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις ρούπι όπου και αν βρίσκεσαι.

+

A new direction
Μοντέρνα μοτίβα υπόσχονται κομψότητα και άνεση κάθε μέρα. Απαλά πλεκτά και statement κομμάτια δημιουργούν το ιδανικό layering, παντός καιρού.

Nuances of sensuality
Ο Γάλλος θεωρητικός Roland Barthes είχε δηλώσει πως όσο πιο εκτεθειμένη είναι η σάρκα τόσο πιο αντιερωτικό είναι το αποτέλεσμα, και παρά το ότι δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδρούσε αν έβλεπε τις επιδείξεις μόδας για τη νέα σεζόν, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως η άποψή του δεν επηρέασε ούτε στο ελάχιστο τους σχεδιαστές. Μίνι φούστες, φορέματα με cut out λεπτομέρειες σε απρόσμενα σημεία και διάφανα τοπ είναι μονάχα μερικά από τα trends που κατέκλεισαν τις πασαρέλες.

The desire to dream
Παρά το ότι την περίοδο αυτή οι μέρες είναι αρκετά μουντές, τα συναρπαστικά fashion trends της εποχής φέρνουν όχι μόνο ζεστασιά στις εμφανίσεις μας, αλλά και λαμπερό χαμόγελο στα χείλη μας. Faux fur δημιουργίες, γεωμετρικές εκτυπώσεις και logos γίνονται σύμμαχοι στα street style looks μας.

Life savers
Οι γυναίκες με πολύ έντονη καθημερινότητα με επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι μόνο, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτές τις μοντέρνες και εύκολες λύσεις που προσφέρει η αγορά.

+

Glitter glam
Είναι το απόλυτο trend για αυτή τη σεζόν. Αν δεν νιώθετε αρκετά τολμηρές για να δοκιμάσετε τόση λάμψη μαζί, μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση μεμονωμένα για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Perfect skin
Ανακαλύψτε όλα τα νέα προϊόντα που ήρθαν για να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας, φέρνοντάς μας ταυτόχρονα πιο κοντά στη φυσική ομορφιά. Με μερικά απλά steps θα δούμε θεαματική διαφορά στο πρόσωπό μας και θα δημιουργήσουμε μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ.

Ολική περιποίηση
Το να διατηρηθεί το πρόσωπο νεανικό δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά τρόπου ζωής. Η φθορά του χρόνου δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά με τη φυσική διαδικασία γήρανσης, ξεκινώντας από τις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

+

Όσα αξίζει να δεις και να κάνεις, στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση