ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Γλυκά Νερά: Το αίτημα της οικογένειας του δράστη για την επιμέλεια του παιδιού

Τι ζήτησαν για την ανατροφή της μικρής Λυδίας;

newsroom must

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, κατέθεσε σήμερα το αίτημα της αποκλειστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας από τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του.

Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Σύμφωνα με το newsit.gr ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του 33χρονου πιλότου που ζητάει επιμέλεια από κοινού και πιο συγκεκριμένα προτείνει το παιδί να μοιράζεται το χρόνο ανάμεσα στις δύο πλευρές, το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόννησο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση