ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Γιώργος Θεοδότου: Ο ιθύνων νους πίσω απο τον Άλφα Κύπρου

Ο Γιώργος Θεοδότου, διευθυντής μάρκετινγκ των υπεραγορών Άλφα Μέγα είναι η τρανή απόδειξη πως η τρίτη γενιά στις κυπριακές οικογενειακές επιχειρήσεις και υπάρχει και μπορεί. Ο νεαρός επιχειρηματίας πιάνει τον παλμό της αγοράς, τα θέλω του πελάτη και προσπαθεί να φέρει τις υπεραγορές στο σπίτι κάθε καταναλωτή.

Επί των ημερών του και τη στενή καθοδήγηση του παππού του, Αντρέα Παπαέλληνα, η επιτυχημένη με λίγες αρχικά υπεραγορές επιχείρηση, έγινε ο ηγέτης της αγοράς εν μέσω κρίσης, βάζοντάς τα επιτυχώς με μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μάρκετινγκ.

Οι επιρροές του και το αισιόδοξο του χαρακτήρα του, καλύπτουν το δικό του αναγνωστικό φάσμα του επιχειρείν, από το ''Management in 10 words'' του Terry Leahy μέχρι και τον Steve Jobs, συνενώνοντας κόσμους, προϊόντα και αρετές στο γίγνεσθαι της αγοράς. Δόγμα για τον ίδιο αποτελεί και το ρητό του ''να μην βάζεις όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι''.

Ο Γιώργος Θεοδότου ξεκινά ένα νέο επαγγελματικό βήμα, εφόσον ο όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, απέκτησε τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα Κύπρου με τον ίδιο να αναλαμβάνει, όπως αναμένεται, ηγετική θέση στον σταθμό, φέρνοντας ένα νέο αέρα στα τηλεοπτικά δεδομένα του νησιού.

Παππούς και εγγονός έχουν στενή σχέση, με τον νεαρό επιχειρηματία να τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία προς το πρόσωπο του Αντρέα Παπαέλληνα.

Σε μια παλαιότερη ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Θεοδότου αναφέρθηκε στον παππού του με τα θερμότερα λόγια, γράφοντας: ''Eίσαι το άτομο που θαυμάζω πιο πολύ, το πρόσωπο που θα ήθελα να ήμουν. Δεν έχω λέξεις να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε σένα''.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση