ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ξανά μαζί στην ταινία «Αnd»

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα

Το αγαπημένο κινηματογραφικό δίδυμο, Emma Stone και Γιώργος Λάνθιμος, θα συνεργαστεί και πάλι για ακόμα μια μαύρη κωμωδία. Η συνεργασία που αναπτύχθηκε σε φιλία δεν κρύβεται και μετά τις κοινές επισκέψεις στην Ελλάδα, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα ταινία "Αnd".

Η νέα αυτή ταινία σηματοδοτεί την 4η συνεργασία για τον Λάνθιμο και την Stone, μετά την υποψήφια για όσκαρ ταινία "The Favourite", την «Βληχή» και την επερχόμενη ταινία "Poor Things". Το ιδιόρρυθμο δράμα εποχής "The Favourite" απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερη ερμηνεία Β' γυναικείου ρόλου.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λάνθιμος -πέρα από τη σκηνοθεσία- έχει αναλάβει και τη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου. Οι πρόεδροι της Searchlight για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου δηλώνουν: «Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του».

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι στο cast -εκτός από την Emma Stone- θα δούμε τους Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS