ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος από την παρουσίαση της Eurovision

Μετά από 10 χρόνια ολοκληρώνει το «ταξίδι» του στην παρουσίαση και τον σχολιασμό της Eurovision

Το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον θεσμό της Eurovision, αφού τα τελευταία χρόνια είναι το πρόσωπο που κάθε χρονιά βρίσκεται στην περιγραφή τις βραδιές των ημιτελικών και φυσικά τη νύχτα του μεγάλου τελικού. Ωστόσο, το 2023 ο σεναριογράφος και ηθοποιός δεν θα βρεθεί στην παρουσίαση και τον σχολιασμό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» αυτό το «ταξίδι» για τον Γιώργο Καπουτζίδη έχει ολοκληρωθεί.

Όπως φαίνεται, η απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη είναι οριστική, καθώς φέρεται να έχει ενημερώσει από τον περασμένο Ιούνιο την ΕΡΤ ότι δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει την Eurovision και την επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2023, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, μετά από μια περίοδο 10 χρόνων συνεχούς παρουσίας στον ρόλο του σχολιαστή, ο ηθοποιός παραχωρεί τη σκυτάλη στον/ην επόμενο/η.

Όπως αναφέρθηκε μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής, αντικαταστάτης του στην παρουσίαση και τον σχολιασμό της Eurovision 2023, που φέτος θα διεξαχθεί στο Ηνωμένου Βασιλείου, φημολογείται πως θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ. Ωστόσο, σημειώνεται πως το όνομα του Σεργουλόπουλου δεν έχει ακόμη «κλειδώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X