ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιατί το Zoom απολύει το 15% του προσωπικού του

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η εταιρεία ομαδικών βιντεοδιασκέψεων, Zoom Video Communications που έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία δύο χρόνια με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, και συγκεκριμένα την περίοδο που μαθητές αλλά και εργαζόμενοι ολοκλήρωναν τις υποχρεώσεις τους από το σπίτι, ανακοίνωσε πριν ότι απολύει 1.300 εργαζομένους της ή το 15% περίπου του προσωπικού της.

Photo by Pexels

Αυτή δεν είναι η πρώτη εταιρεία που έχει προβεί σε απολύσεις αφού τους τελευταίους μήνες αρκετές άλλες προχώρησαν σε μαζικές περικοπές προσωπικού, μετρώντας από την αρχή του 2023 περισσότερες από εκατό χιλιάδες απολύσεις παγκόσμια.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας Eric Yuan, ο οποίος ανακοίνωσε επίσης ότι ο ίδιος και τα άλλα στελέχη της εταιρείας θα υποστούν επίσης σημαντικές περικοπές στις αποδοχές τους.

Photo by Pexels

«Καθώς ο κόσμος μεταβαίνει στην μετα-πανδημική ζωή, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να βασίζονται στο Zoom. Όμως η αβεβαιότητα της παγκόσμιας οικονομίας και η επίπτωσή της στους πελάτες μας σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια σκληρή αλλά αναγκαία αναθεώρηση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το οικονομικό περιβάλλον, να ανταποκριθούμε στους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε το μακροπρόθεσμο όραμα του Zoom», δήλωσε ο Yuan.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Zoom  |  covid  |  news  |  technology  |  lifestyle  |  επικαιρότητα  |  νέα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X