ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιατί ο Μαραντίνης εξακολουθεί να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Χρηστίδου;

Δέσποινα Άσπρου

Σαν κεραυνός εν αιθρία "έπεσε" στις 23 Απριλίου η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αφού κανένας μας δεν περίμενε αυτή την κατάληξη για το αγαπημένο ζευγάρι. Η κοινή τους ανακοίνωση ήρθε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου πληροφόρησαν το κοινό για τη μεγάλη απόφαση που πήραν «μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου».

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση και πριν καλά-καλά χωνέψουμε τον χωρισμό, ήρθε ένα σχόλιο στο Instagram που μας ταρακούνησε. Ο Θοδωρής, σε σχόλιο, έβαλε έξι καρδούλες, σε φωτογραφία της Σίσσυς. Το γεγονός τότε αποδόθηκε στο ότι στην συγκεκριμένη εικόνα βρισκόταν και ο γιος τους. Να που όμως, στην συνέχεια η Σίσσυ πόζαρε μόνη της και ο πρώην σύντροφός της, σχολίασε ξανά! Τι λοιπόν κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση του front man των Onirama;

Αν και σαφώς δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Θοδωρή, υποθέτουμε ότι αυτό έχει να κάνει με το σημείο του κειμένου που ανέβασαν για τον χωρισμό τους, ότι, δηλαδή, θα παραμείνουν ενωμένοι για τα παιδιά τους και ότι θα προσαρμόσουν την οικογένειά τους στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Δες στην συνέχεια μερικά από τα σχόλια που έχει κάνει στη Σίσσυ ο Θοδωρής μετά τον χωρισμό τους:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση