ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιατί δεν θ' ανοίξουν τα νηπιαγωγεία στην Κύπρο

Η απάντηση του Δρ Κωστρίκη

Απάντηση έδωσε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης για τους λόγους για τους οποίους δεν θα ανοίξουν τα νηπιαγωγεία στην Κύπρο.

Ο Δρ Κωστρίκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «στα παιδιά των νηπιαγωγείων είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσει κάποιος να μην κρατούν αποστάσεις ή να μην αγγίζουν το ένα το άλλο, ή να μην αγκαλιάζονται ή να μην βάζουν πράγματα στο στόμα τους. Επομένως γι' αυτόν τον λόγο έχει αποφασιστεί να μην ανοίξουν τα νηπιαγωγεία ώστε να τα προστατέψουμε από τον κίνδυνο μετάδοσης.»

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την παράταση της αναστολής της φοίτησης μαθητών/τριών στα Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία, παρατείνεται και η αναστολή της φοίτησης μαθητών/τριών στα Δημόσια και Κοινοτικά Νηπιαγωγεία, στην Α’ και Β’ Λυκείου και στο Α’ και Β’ έτος των Τεχνικών Σχολών παρατείνεται μέχρι τις 26.6.2020 και συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Συνεχίζεται επίσης η αναστολή φοίτησης στα Ειδικά Σχολεία.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη διάρκεια της Β’ φάσης της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων συνεχίζεται η αναστολή φοίτησης στις Σχολές Χορού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση