ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Γιάννης Βαρδής: «Η διαμάχη με την Φιλοθέη Μωβ ακόμη δεν έχει τελειώσει»

Μίλησε μεταξύ άλλων και για τον νονό του γιου του, Αντώνη Ρέμο.

newsroom must

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», μίλησε μετά από πολύ καιρό για την δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται μετά και τον θάνατο του πατέρα του, ο Γιάννης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ.

Ο ίδιος, αρχικά είπε για το πόσο τον επηρέασε η καραντίνα και ο εγκλεισμός, λέγοντας «Για μας η καραντίνα ξεκίνησε πολύ πριν τον Μάρτιο του 20 γιατί είχαμε ένα μωρό στο σπίτι, άρα γενικά αποφεύγαμε εξορμήσεις και βόλτες. Είμαι πιο κοντά με τον γιο μου, είναι προσκολλημένος πάνω μου, απλά έχω αναπτύξει μια καλύτερη σχέση με την κόρη μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς, ξυπνάμε από πολύ νωρίς και κάνουμε κανονικά τα καθήκοντα της μαμάς και του μπαμπά. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διάστημα που δε μπορούσα να βάλω να ακούσω κάποιο τραγούδι του πατέρα μου, ούτε καν τη φωνή του, ούτε να έχω την εικόνα. Έχω περάσει σε ένα άλλο στάδιο και πλέον μου αρέσει πολύ να έχω τις στιγμές αυτές. Δεν ήθελα να πηγαίνω στο νεκροταφείο γιατί δε θέλω να πιστεύω και να αισθάνομαι ότι ο πατέρας μου βρίσκεται εκεί. Θέλω να πιστεύω και να αισθάνομαι ότι βρίσκεται παντού…».

Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην χήρα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, και την εξέλιξη της δικαστικής τους διαμάχης. Χαρακτηριστικά «Με τη Φιλοθέη Μωβ είχαμε μια δικαστική διαμάχη. Δε νομίζω ότι έχουν τελειώσει αυτά με τη σημασία της λέξης, ότι δηλαδή βάζουμε μια τελεία. Και από τις δυο πλευρές είμαστε σε παύση. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με τον θάνατο του πατέρα μου γιατί είχε δείξει ότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ δικός μας, πολύ αγαπημένος. Από τη στιγμή που ήταν δέκα χρόνια μαζί γιατί να θέλει να τον παντρευτεί τρεις μήνες πριν φύγει; Εγώ τον πατέρα μου δεν τον άκουσα ποτέ να λέει ότι θέλει να παντρευτεί τη Φιλοθέη λίγο πριν πεθάνει».

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε και την ημερομηνία βάφτισης του γιου του, 27 Ιουνίου, και ότι το όνομα του μικρού θα είναι Αντώνης, όπως τον αείμνηστο παππού του, με νονούς τον Αντώνη Ρέμο και την αδελφή της συζύγου του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση