ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γεωργία Μπίκα: «Το πόρισμα των Γάλλων εκθέτει τον Έλληνα ιατροδικαστή»

«Σύμφωνα με τους Γάλλους επιστήμονες, η χρήση της φόρμουλας που χρησιμοποιεί ο Έλληνας ιατροδικαστής δεν είναι ακριβής»

Ζωή Τουτουντζίδου

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού της Γεωργίας Μπίκα που συντάραξε το πανελλήνιο αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο ThessToday.gr. Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος της Γεωργίας αποκάλυψε ότι το πόρισμα των Γάλλων επιστημόνων από το εργαστήριο ToxLab που βρίσκεται στο Παρίσι, εκθέτει τον Έλληνα ιατροδικαστή για αλλοίωση και λανθασμένη αξιολόγηση των εξετάσεων.

«Σύμφωνα με τους Γάλλους επιστήμονες, η χρήση της φόρμουλας που χρησιμοποιεί ο ιατροδικαστής Ράικος δεν είναι ακριβής και απλά χρησιμοποιήθηκε ένας σύντομος τρόπος για να εξηγήσει τους οδηγούς ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται να περιμένουν για να ξαναπιάσουν… τιμόνι» ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γαλεντέρης.

Τονίζοντας στην συνέχεια «από τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είχε αποκαλυφθεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε υψηλά επίπεδα, το οποίο επαληθεύεται από την ανάλυση των Γάλλων και από το οποίο όπως προκύπτει, θέτει τη Γεωργία Μπίκα σε κατάσταση βαριάς μέθης, όταν αναφέρεται ότι έλαβε χώρα η καταγγελλόμενη πράξη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS