ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γεννήθηκαν δίδυμα από έμβρυα που καταψύχθηκαν πριν από 30 χρόνια

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Το τελευταίο 24ωρο τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια οικογένεια από την πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ, η οποία απέκτησε δίδυμα μωρά από έμβρυα που είχαν καταψυχθεί πριν από περισσότερο από 30 χρόνια.

Το γεγονός αυτό σημειώνεται ως ένα νέο ρεκόρ για τα μακροβιότερα κατεψυγμένα έμβρυα που έχουν καταλήξει σε επιτυχή γέννηση. Η διαδηκασία αποθήκευσης έγινε στους περίπου -128 C σε υγρό άζωτο στις 22 Απριλίου 1992.

Η Rachel Ridgeway, μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Όρεγκον, γέννησε τα δίδυμα στις 31 Οκτωβρίου και ο πατέρας, Philip Ridgeway, περιέγραψε την κατάσταση ως μια πρόκληση.

«Η απόφαση... να υιοθετηθούν αυτά τα έμβρυα θα πρέπει να καθησυχάσει τους ασθενείς που αναρωτιούνται αν κάποιος θα ήταν πρόθυμος να υιοθετήσει τα έμβρυα που δημιούργησαν πριν από 5, 10, 20 χρόνια», είπε ο Δρ John David Gordon, ο οποίος πραγματοποίησε την εμβρυομεταφορά.

«Εάν καταψύχονται σε σχεδόν 200 βαθμούς κάτω από το μηδέν, οι βιολογικές διεργασίες ουσιαστικά επιβραδύνονται σχεδόν στο μηδέν. Και έτσι ίσως η διαφορά μεταξύ του να καταψύχονται για μια εβδομάδα, έναν μήνα, έναν χρόνο, μια δεκαετία, δύο δεκαετίες, δεν έχει πραγματικά σημασία», σχολίασε ο ίδιος στην συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS