ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Generation Z: Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτή τη γενιά, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Μεγάλωσαν με τεχνολογία, υιοθετούν ρετρό τάσεις και ζουν τα καλύτερά τους χρόνια με κορωνοϊό. Οι νέοι που ανήκουν στην Generation Z, παρά την υποτίμηση που δέχονται από πιο παλιές γενιές, έχουν καταφέρει ήδη να αφήσουν το στίγμα τους -που κάθε άλλο παρά αρνητικό είναι- τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο.

Για τη γενιά που μεγαλώνει με κοινωνικά δίκτυα, memes και ψηφιακές «κοινωνίες», αυτά ακριβώς είναι για τα οποία συχνά την κοροϊδεύουν. Αν αγαπάς τα social media και κάνεις συχνά scroll σε λογαριασμούς με memes, τότε θα έχεις δει ουκ ολίγες φορές υπέροχα αστειάκια που περιγράφουν εύστοχα μια ολόκληρη γενιά. Δεν είναι η γενιά που «τα έκανε όλα καλύτερα», αυτοί είναι οι baby boomers και αν πάμε στερεοτυπικά, το λένε με κάθε ευκαιρία. Δεν είναι ούτε η γενιά της μετάβασης, αφού οι millennials ήταν αυτοί που έζησαν τη μεταφορά του αναλογικού και φυσικού κόσμου στον ψηφιακό.

Η κάθε γενιά χαρακτηρίζεται, καλώς ή κακώς, συνειδητά ή ασυναίσθητα, από κάποια στοιχεία και αν ρωτήσεις τους μεγαλύτερους, η τωρινή γενιά, η Generation Z είναι αυτή που ξέρει μόνο να διαμαρτύρεται, χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό.

Τα πράγματα, όμως, είναι αρκετά διαφορετικά.

Στο must Ιανουαρίου παρουσια΄ζουμε 4 Κύπριους της Generation Z που διαπρέπουν σ' αυτό που κάνουν, γιατί αξίζει να τους γνωρίσεις κι εσύ! Αυτά, αλλά και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτή τη γενιά, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS