ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φτάνει στην Κύπρο η κακοκαιρία Bogdan;

Μια κακοκαιρία ετοιμάζεται να πλήξει την Ελλάδα

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Η κακοκαιρία Bogdan όπως ονομάστηκε από την μετεωρολογική υπηρεσία ετοιμάζεται να πλήξει την Ελλάδα, και ειδικότερα το δυτικό μέρος της χώρας.

Για αυτό τον λόγο, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη (27-9-2022) θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ δεν είναι λίγοι οι αναγνώστες που αναρωτήθηκαν για το εάν και κατά πόσο θα πλήξει και την Κύπρο.

Μιλώντας στην «Καθημερινή» ο λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός αφού όπως μας ανέφερε «Δεν πρόκειται να επηρεάσει καθόλου τη χώρα μας» προσθέτοντας πως μέχρι την Τετάρτη θα εξασθενήσει στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά το καιρικό μενού ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος και τις επόμενες ημέρες ενώ αύριο (Τρίτη 27/9) θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Η διαφοροποίηση αναμένεται να υπάρξει την Τετάρτη και την Πέμπτη όπου θα παρουσιαστούν ήπια επεισόδια σκόνης, τα οποία αναμένεται να υποχωρήσουν εξ’ολοκλήρου μέχρι την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία μάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία θα σημειώσει μικρή άνοδο τόσο την Πέμπτη όσο και εκ νέου το Σαββατοκύριακο φτάνοντας μέχρι και τους 37 βαθμούς κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση