ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Frederik & Mary: Στο πρώτο τους επίσημο δείπνο

Υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους με επίσημη εμφάνιση στο παλάτι.

Μαρία Καραμάνου

Ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary βίωσαν ένα σημαντικό γεγονός ως νέοι ηγέτες της Δανίας. Φιλοξένησαν το πρώτο επίσημο δείπνο στο παλάτι από την ημέρα που ο γιος της βασίλισσας Μαργαρίτα ανέβηκε στον θρόνο. Η 83χρονη βασίλισσα παρέστη στην εκδήλωση. Οι βασιλικοί άντρες υποδέχτηκαν εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Συμβουλίου Διαχείρισης Κρίσεων στο Amalienborg της Κοπεγχάγης.

Η 52χρονη βασίλισσα επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα, διακοσμημένο με τις κονκάρδες και τα μετάλλιά της και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα χρυσό κολιέ. Ο 55χρονος βασιλιάς φορούσε την επίσημη στρατιωτική στολή του, με τα μετάλλιά του να είναι το κεντρικό στοιχείο στο στυλ του.

Η επίσημη εμφάνιση του βασιλικού ζευγαριού της Δανίας έλαβε χώρα λίγο μετά από το προσωπικό ταξίδι του Frederik στην Ισπανία, το οποίο προκάλεσε έντονη συζήτηση. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο του ταξιδιού δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το περιοδικό Hola! σημειώνει ότι ο 55χρονος βασιλιάς συχνά πραγματοποιεί τέτοιου είδους ταξίδια που παραμένουν απαρατήρητα.

Το προηγούμενο ταξίδι που έγινε γνωστό, τον περασμένο Οκτώβριο, προκάλεσε επίσης συζήτηση στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Το περιοδικό Lecturas δημοσίευσε φωτογραφίες του Frederik με τη μεξικανή κοινωνική προσωπικότητα Genoveva Casanova.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS