ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πεντέλη: Πυροσβέστες βοηθούν ηλικιωμένη και οι εικόνες ανατριχιάζουν

Έως και 400 χιλιόμετρα μακριά έφτασε ο καπνός

Δέσποινα Άσπρου

Η πυρκαγιά της Πεντελης που ξέσπασε την Τρίτη 19 Ιουλίου είναι σε ύφεση, ενώ σύμφωνα με Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και οι δυνάμεις εξακολουθούν να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες και να εξαλείψουν τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Κυβερνητικές πηγές μεταδίδουν την εικόνα ότι μικρές εστίες παραμένουν σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμη μικρότερες σε Ανθούσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πολύ ισχυρές δυνάμεις και 19 εναέρια μέσα συνεχίζουν να επιχειρούν για τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς, ενώ σημειώνεται πως σε όλη την υπόλοιπη περίμετρο της πυρκαγιάς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενεργές εστίες.

Και ενώ το γεγονός για άλλη μια φορά προβληματίζει και εγείρει ερωτήματα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές εικόνες από την πυρκαγιά που σοκάρουν. Μεταξύ αυτών και μερικές λήψεις, στις οποίες βλέπουμε πυροσβέστες να βοηθούν μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα να εξέλθει από το σπίτι της. Βάση δημοσιευμάτων του ελληνικού Τύπου, οι πυροσβέστες έσπασαν τις πόρτες τους σπιτιού για να μπουν μέσα και έπειτα, πάνψ σε μια καρέκλα την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NEWS 24/7 (@news247gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS