ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φωτεινή Παπαδοπούλου για δολοφονία Π. Γιωρκάτζη: « Ο ταγματάρχης Παπαποστόλου έδωσε την εντολή»

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την πετυχημένη εκπομπή του ΡΙΚ1 Τετ-α-τετ, καθώς όπως είχαμε πρώτοι δημοσιεύσει, η πρώην πρώτη κυρία κατονόμασε τον υπεύθυνο για τη δολοφονία του πρώτου συζύγου της, Πολύκαρπου Γιωρκάτζη.

Η χθεσινοβραδινή, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη καθήλωσε τους τηλεθεατές, ανεβάζοντας μάλιστα τον δείκτη της τηλεθέασης στο 25%, σε μια δύσκολη «τηλεοπτική ώρα», στην οποία όλα τα κανάλια «παίζουν» με τα πιο δυνατά τους χαρτιά.

Ερωτηθείσα από τον Τάσο Τρύφωνος, σχετικά με τη δολοφονία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Άμυνας και συγκεκριμένα ποιοι κρύφτηκαν πίσω από αυτό, η Φωτεινή Παπαδοπούλου απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό πως «Ξέραμε ότι υπήρχαν κάποιοι που δεν τον ήθελαν, αλλά ήμουν μικρή για να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασης», και συνεχίζοντας απάντησε σε αυτό που ανέμεναν με αγωνία οι τηλεθεατές να ακούσουν πως «ξέρουμε ότι ο κύριος Παπαποστόλου ήταν εκείνος είτε που το έκανε, είτε που έδωσε την εντολή. Δεν υπάρχει αμφιβολία.»

Ακολούθως, σε ερώτηση του παρουσιαστή αν αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική της άποψη και γιατί δεν έλαβαν πιο δραστικά μέτρα καθώς αποτελούν ισχυρή οικογένεια, η ίδια απάντησε πως «Είναι δική μου άποψη, αλλά και πολλών άλλων. Δεν μπορούσαμε να κυνηγήσουμε το θέμα γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες μαρτυρίες».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS