ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη: «Εκτός από ειλικρινής, είμαι και ανοικτό βιβλίο»

Η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή αυτή την Κυριακή 6/11

Διπλωμάτης, σύζυγος, μητέρα. Οι full time ρόλοι στη ζωή της σύζυγου του υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη,  Φιλίππας Καρσερά, που αυτή την περίοδο έχει τα φώτα στραμμένα πάνω της. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μας συστήνεται. 

Σε αυτούς που δεν σας γνωρίζουν, πώς θα περιγράφατε τον εαυτό σας;
Εκτός από ειλικρινής, είμαι και ανοικτό βιβλίο. Δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματά μου. Φύσει ιδεαλίστρια, θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος πάντα νικούν οι καλοί. Δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ το άδικο και την ανισότητα. Εξακολουθώ να οραματίζομαι έναν κόσμο καλύτερο και δικαιότερο για όλους. Προσπαθώ να βάζω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό, κι έχω διαβάσει τόσες φορές την «Ασκητική» του Καζαντζάκη και «την αγαπώ την ευθύνη». Δεν με σαγηνεύουν τα υλικά αγαθά, βρίσκω τρόπο να είμαι ευτυχισμένη και με τα πολλά και με τα λίγα. Στη δουλειά μου, για την Κύπρο, θέτω πολύ υψηλούς στόχους και το παλεύω πάντα, είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, τελειομανής, και χαίρομαι να δουλεύω με πολύ καλύτερούς μου γιατί έτσι μαθαίνω.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα μαζί με την Καθημερινή αυτή την Κυριακή 6/11

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση