ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Φέτος το Καρναβάλι είναι DEEJAY

O DEEJAY RADIO 93.5 βρίσκετε σε ρυθμούς καρναβαλιού και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν αυτές τις αποκριές με ξέφρενη διάθεση, μουσική και χορό!

Αρχή κάνουμε με το Καρναβάλι Αγλαντζιάς το οποίο φέτος έχει οργανώσει 4 μέρες χορού, χαράς και διασκέδασης! Γιορτάζουμε την έναρξη των εκδηλώσεων του καρναβαλιού με μια Άσιλα Τσικνοπέμπτη στο Σκαλί Αγλαντζιάς, συνεχίζουμε με Music Comedy στις 17 Φεβρουαρίου, και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου επιστρέφει το γνωστό σε όλους Nostalgia Party σε ρυθμούς Disco & Dance Classics. Τελευταία και καλύτερη φυσικά θα ακολουθήσει η Καρναβαλίστικη Παρέλαση την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά.

Ο DEEJAY RADIO 93.5 δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει και από την μεγαλύτερη Καρναβαλίστικη Παρέλαση του νησιού, αυτήν της Λεμεσού! Φέτος το καρναβάλι της Λεμεσού θα γεμίσει «Wednesdays»! Η σειρά που έγινε Νο1 στο Netflix από την πρώτη μέρα προβολής της, θα έχει το δικό της άρμα στην καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Ο DEEJAY RADIO 93.5 θα είναι εκεί με τον DJ Konic από τις 11:00 το πρωί για να μας ξεσηκώσει όλους στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού!

Το τρελό team του DEEJAY RADIO 93.5 έχει ετοιμάσει για εσάς ένα απολαυστικότατο βίντεο με το με τον viral χορό της «Wednesday» που έχει ξεσηκώσει το TikTok. Ανήμερα Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου μπείτε στις σελίδες του DEEJAY RADIO 93.5 σε Facebook και Instagram για να δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστές τους παραγωγούς μας Βασιλική Παπαμιχαήλ, Δημήτρη Δερματά, Anthony 642, Ειρήνη Χριστοφόρου, Κάλια Δραδατάκη και σε ρόλο έκπληξη την Κρυσταλλία Ζησιοπούλου. Σας υποσχόμαστε πως θα σας χαρίσει χαμόγελο και θα σας βάλει στο πνεύμα του καρναβαλιού για τα καλά!

Αυτό το καρναβάλι συντονιστείτε με DEEJAY RADIO 93.5 και ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μαζί στους ρυθμούς του “Bloody Mary” και όχι μόνο!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deejay Radio 93,5 (@deejayradio_cyprus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση