ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Fani Xenophontos Fashion Show: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Οι έντονες και earthy αποχρώσεις, τα λιτά hairstyles και τα high-sky pumps είχαν την τιμητική τους χθες το βράδυ στο fashion show της Κύπριας designer, Fani Xenophontos, με λαμπερές παρουσίες που περνούσαν η μια μετά την άλλη με super καλοκαιρινή διάθεση στο red carpet του Occhio Club.

Yellow Mellow

                                    Λουκία Σωτηρίου                                                                     Σύλια Κωνσταντινίδου

Η Λουκία Σωτηρίου και η Σύλια Κωνσταντινίδου υποχωρούν στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και αναβαθμίζουν το look τους με κίτρινο χρώμα! Η Λουκία προτίμησε romantic look με lace overall φούστα και navy ζώνη, ενώ η Σύλια Κωνσταντινίδου φάνταζε αυστηρά κομψή με κίτρινο pencil φόρεμα.

Color Blocking

                             Νατάσα Επαμεινώνδα                                                                         Πόλυ Παντελή

Η Νατάσα Επαμεινώνδα κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις στο red carpet με ένα blue electric φόρεμα, ενώ με τα πασίγνωστα pumps του σχεδιαστή Giuseppe Zanotti έδειχνε απίστευτα fresh. Απόλυτα chic έδειχνε και η Πόλυ Παντελή με bodysuit σε έντονο πράσινο χρώμα και ζώνη του οίκου Gucci. Απόλυτα συντονισμένη με το mega trend της σεζόν ολοκλήρωσε το look της με nude pumps και clutch bag.

Wide Legged

                                        Μαρία Καραπατάκη                                                                           Innesa Fandi

Το modern σύνολο της Μαρίας Καραπατάκη με orange wide legged παντελόνι και strapless μπλούζα έδωσε έναν fun χαρακτήρα στο στυλ της, ενώ το αριστοκρατικό black look της Innesa Fandi κατάφερε να συμπεριληφθεί αναμφίβολα ανάμεσα στις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς.

Earthy Tones

                              Εμμανουέλα Χαραλάμπους                                                                   Λυγία Δημάδη      

Στο mood της νέας σεζόν επέλεξε να κινηθεί η ηθοποιός Εμμανουέλα Χαραλάμπους, η οποία επέλεξε λευκή φούστα και net μπλούζα σε earthy αποχρώσεις. Η Λυγία Δημάδη προτίμησε γήινες αποχρώσεις, συνδυάζοντας λευκό pencil φόρεμα πετυχαίνοντας έτσι μια ladylike εμφάνιση.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS