ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ε. Δίπλαρος- Α. Ροτσίδου: Τα μηνύματα που έλαβαν μετά την επιστροφή τους

Οι συγκηνιτικές αναρτήσεις μετά την επιστροφή της Αργυρώς Ροτσίδου στην Κύπρο

newsroom must

Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασαν στην Γερμανία προκειμένου η Αργυρώ Ροτσίδου να κάνει μια θεραπεία μετά την διάγνωσή της με καρκίνο, εκείνη και ο σύζυγός της, Ευθύμιος Δίπλαρος, επέστρεψαν πριν μερικές στην Κύπρο.

Από την πρώτη στιγμή της επιστροφής τους, οι δύο τους έλαβαν άπειρα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης, ενώ συγγενείς και φίλοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο με τις πιο θερμές αγκαλιές τους.

Την ίδια στιγμή, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού, θέλησαν να στείλουν τα δικά τους συγκινητικά μηνύματα, μετά την περιπέτεια που είχαν, μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα.

Μεταξύ των όσων έκαναν κάποια δημοσίευση για το ζευγάρι, ήταν ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος ανήρτησε μια κοινή του φωτογραφία με τον Ευθύμιο Δίπλαρο και έγραψε: “Ευθύμιε και Αργυρώ μας καλωσορίσατε! Έχετε όλη την αγάπη και τη στήριξή μας!”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

Την συμπαράστασή της προς το ζευγάρι θέλησε να δείξει και η Σάβια Ορφανίδου. “Καλώς ορίσετε Ευθύμιε μου και Αργυρώ μου! Ο Θεός και η Παναγία πάντα μαζί σας!” έγραψε χαρακτηριστικά η βουλέυτρια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by savia (@saviaorph)

Μέσα από ένα tweet θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και ο βουλευτής, Άθως Αντωνιάδης. “Αργυρώ και Ευθύμιε καλώς ήλθατε στα μωρά σας και στην οικογένεια σας. Εύχομαι να έχει μπει οριστικό τέλος στη δοκιμασία σας. Η χαρά σας είναι μήνυμα ελπίδας, η πίστη νικά. Θα τα πούμε στον παιδότοπο του Λανιτείου, που θα παίζουν τα μωρά μας. Εκεί που είναι τα πραγματικά σημαντικά”.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση