ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εύβοια: Η ηλικιωμένη γυναίκα της viral φωτογραφίας μιλά για πρώτη φορά

Η κυράι Παναγιώτα μοιράζεται τα συναισθήματά της και συγκινεί.

newsroom must

Η γιαγιά Παναγιώτα, ταρακούνησε το παγκόσμιο με το πρόσωπό της, εκφράζοντας όλα όσα ήθελαν να πουν οι κάτοικοι των περιοχών που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Η ίδια, βρισκόμενη σε απόγνωση, είδε τις πύρινες γλώσσες να πλησιάζουν το σπίτι της στις Γούβες της Β. Εύβοιας, ενώ μέσα στον πανικό της, κλήθηκε να μαζέψει ότι μπορούσε από αναμνήσεις και κουράγιο και να εγκαταλείψει το σπίτι της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Tsakalidis (@tsakalidis_k)

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, απαθανάτισε ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, κάνοντάς την εξώφυλλο σε μερικά από τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο. Αυτό όμως διόλου την απασχολεί, καθώς ο πόνος και η απελπισία, δεν μπορούν να διαγραφούν.

Η ίδια μίλησε στον ‘Αντ1’ Ελλάδος, περιγράφοντας τα συναισθήματά της, ανατριχιάζοντας και προκαλώντας ρίγος συγκίνησης, «Την ελπίδα πάντα την έχουμε. Χαμόγελο δεν μπορούμε να έχουμε. Γιατί όταν βλέπεις αυτά πώς να έχεις το χαμόγελο; Ενώ την ελπίδα την έχουμε. Θόλωσε το μυαλό μου δεν ήξερα τι να κάνω για αυτό φώναζα. Εκείνη την ώρα ήμουν εκτός εαυτού. Φώναζα απελπισμένη και με την υπέρταση που είχα έπεσα κάτω, ήρθε με πήρε η Αστυνομία και με πήγε στο Κέντρο Υγείας».

Δείτε μερικά από τα πρωτοσέλιδα στον κόσμο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X