ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα επτά άτομα από το Νοσοκομείο Αναφοράς

Μέχρι τις 19.30 σήμερα νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο 37 ασθενείς

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα επτά άτομα που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για τους ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ ένας άνδρας ηλικίας 64 ετών από τη Λεμεσό, με υποκείμενα νοσήματα, πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο. Μέχρι τις 19.30 σήμερα νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς 37 ασθενείς, πέντε από τους οποίους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σήμερα δόθηκαν επτά εξιτήρια σε πρόσωπα των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό. Τα επτά άτομα μεταφέρθηκαν σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες. Οι 37 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στη Γυναικολογική, την Παιδιατρική και την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, το οποίο διαθέτει συνολικά 110 κλίνες συν 10 κλίνες για τους νεφροπαθείς της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι μεταβαίνουν στο δημόσιο νοσηλευτήριο για αιμοδιάλυση. Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε να λειτουργεί το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό 83 ασθενείς ενώ πήραν εξιτήριο 37 πρόσωπα τα οποία είχαν αποθεραπευτεί.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτικό προσωπικό και από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ θα ενισχυθεί και με τον κατάλληλο εξοπλισμό με στόχο οι ασθενείς να λάβουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ελλείψεις στα ιατρικά αναλώσιμα αφού υπάρχει πληθώρα προσφορών και δωρεών από εταιρείες και απλό κόσμο που ενισχύουν το Νοσηλευτήριο. Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιστρατευθούν για να εργαστούν στο Νοσοκομείο Αναφοράς πέντε γιατροί από τον δημόσιο τομέα, δηλαδή τρεις παθολόγοι και δύο πνευμονολόγοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X