ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έξαλλο το προσωπικό με την βασίλισσα Ελισάβετ

«Η βασίλισσα είναι εξοργισμένη. Το προσωπικό είπε ότι φτάνει πια... »

Ριάνα Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδα The Sun, η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από μια μικρή ομάδα υπαλλήλων, περίπου 20 ατόμων, να παραμείνει στο κτήμα της στο Norfolk, όπου περνά κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα εδώ και 33 χρόνια. Για τις ανάγκες της διαμονής της βασίλισσας, του πρίγκιπα Φίλιππου και των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, απαγορεύσαν στους υπαλλήλους να έρθουν σε επαφή με τις οικογένειές τους για λόγους πανδημίας.

Αυτή η μικρή ομάδα λοιπόν, που περιλαμβάνει καθαριστές, υπηρέτες και εργαζόμενους συντήρησης, εναντιώθηκαν στην βασίλισσα κάνοντας μια μικρή εξέγερση, για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν θέλουν να μείνουν μακριά από τις οικογένειες τους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Η βασίλισσα είναι εξοργισμένη. Το προσωπικό είπε ότι φτάνει πια. Όλοι θέλουν να παραμείνουν πιστοί στη βασίλισσα, αλλά πιστεύουν ότι είναι παρατραβηγμένο να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους για τα Χριστούγεννα. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλά κανείς για τον Δεκέμβριο».

Αν τελικά δεν βρεθεί λύση για το Sandringham, η βασίλισσα θα αναγκαστεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο κάστρο του Windsor και όχι στο Norfolk όπως έκανε κάθε χρόνο εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση