ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή της.

newsroom must

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, «Το πρωινό» βρέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η 30χρονη πολιτευτής της Ν.Δ που σχολίασε αρνητικά την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες στα σώματα των γυναικών, και υπερασπίστηκε τα σχόλιά της.

Αρχικά η ίδια ανέφερε τους λόγους που έκανε το βίντεο λέγοντας, «Όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Kamala Harris. Με ενόχλησε ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτές οι εικόνες… Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής. Αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αν το γυρνούσα ξανά, θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί έχουν παρερμηνευθεί τα λόγια μου. Αυτό που με ενοχλεί ότι εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλλουμε. Είμαστε σε μια δημοκρατία και ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου, ότι δεν μου αρέσει μία τέτοια εικόνα από την γυναίκα. Η κάθε γυναίκα δίνει μία προσωπική μάχη και αυτό θα πρέπει να αναδεικνύουμε μέσα από τα Social media. Είπα ότι δεν είναι ωραίο να προβάλλουμε αυτό το πρότυπο, γιατί υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν οι γυναίκες. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Αυτό με ενοχλεί εμένα. Το ότι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να δείξει είναι η τριχωτή μασχάλη ή κάποια ατέλεια στο σώμα της θεωρώ ότι είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται σε μια φωτογραφία η κοιλία κι άλλο να ζουμάρεται και να φαίνεται μόνο η κοιλιά».

Με την Φαίη να της απαντά, «Σε παρακαλώ, δηλαδή πραγματικά… Σου είπε κάποιος να λες αυτά τα πράγματα, γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι με το να λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις στα αλήθεια αυτά που λες;».

Ενώ στην συνέχεια η πολιτευτής απάντησε, «Δεν τα λέω σε καμία περίπτωση αυτά για την καριέρα μου. Έχω ανεβάσει πάρα πολλά βίντεο. Το ότι μια γυναίκα έχει να δείξει περισσότερα από μια μασχάλη το πιστεύω. Μία εικόνα που βλέπω στο Instagram επηρεάζει τις νέες γενιές και αποπροσανατολίζει από τις ουσιαστικές μάχες και τους ουσιαστικούς αγώνες που δίνει μια γυναίκα».

Καταλήγοντας, «Δεν επέβαλα κάτι, απλά είπα την προσωπική μου άποψη. Εκφράστηκα ελεύθερα. Από την άλλη δέχθηκα bullying και απειλές για τη ζωή μου. Και εγώ και η οικογένειά μου. Εγώ σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι πρόσβαλα κανέναν. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά αυτά που είπα και θεωρούν ότι έθιξα τις ατέλειες στο σώμα τους, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα του βίντεο, γιατί και εγώ έχω ραγάδες και κυτταρίτιδα. Καταλαβαίνω ότι με το βίντεο μου προκάλεσα ένα σοκ. Το έκανα γιατί σε κάποια θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση