ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Eurovision: Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ανδρομάχη στη σκηνή

Ορισμένα τεχνικά ζητήματα έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ανδρομάχης στη σκηνή

Οι τρεις φαντασμαγορικές βραδιές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision πλησιάζουν και οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε πυρετώδη φάση. Σήμερα το πρωί η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και εκπρόσωπος της Κυπριακής αποστολής βρέθηκε στη σκηνή για να τραγουδίσει το κομμάτι «Ela» και συνάντησε να αντιμετωπίσει ορισμένες τεχνικές δυσκολίες. 

Αρχικά, υπήρξε πρόβλημα στον ήχο με την ίδια την ερμηνεύτρια ν' αναφέρει πως δεν μπορούσε ν' ακούσει τίποτα κατά τη διάρκεια της πρόβας της. Κλήθηκε να δοκιμάσει τρεις φορές αφού την πρώτη χρειάστηκε να σταματήσει το τραγούδι καθώς τα τεχνικά ζητήματα δεν ευνοούσαν. Γενικότερα, η τραγουδίστρια χειρίστηκε άψογα τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν και στο τέλος της πρόβας της δέχτηκε τα χειροκροτήματα των δημοσιογράφων που κάλυπταν την πρόβα. 

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο και μπόρεσε να επισκεφθεί ένα tattoo studio στο Τορίνο στο οποίο έκανε τατουάζ ένα σημαντικό σύμβολο, αυτό κοχυλιού μέσα από το οποίο θα αναδύεται κατά τη διάρκεια της σκηνικής της παρουσίας. Κίνηση συμβολική και τρυφερή συνάμα. 

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα κάνει γενικές πρόβες ξανά την Τρίτη 10 Μαΐου ενώ θα διεκδικήσει θέση στον τελικό την Πέμπτη 12 Μαΐου στην 9η θέση εμφάνισης. 

Δείτε ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες της τραγουδίστριας και της ομάδας της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση