ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eurovision: Σκάνδαλο με το σουηδικό τραγούδι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην σουηδική αποστολή μετά από εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας στην Σουηδία, που κατηγορεί τον φετινό εκρόσωπο για αντιγραφή.

Το παρασκήνιο ξεκινά από το επίσημο κανάλι της eurovision στο youtube, όπου ενας αρχισυντάκτης του eurovision tv και μέλος της EBU, άρχισε να στέλνει από τα τέλη Απριλίου σε γνωστούς δημοσιογράφους στην Ευρώπη μηνύματα λέγοντας πως το σουηδικό τραγούδι είναι αντιγραφή από τραγούδι του David Guetta, Lovers of the Sun. Οι κατηγορίες του δεν τελειώνουν εδώ, αφού κατηγορεί επίσης τους Σουηδούς πως το cartoon που συμμετέχει στην εμφάνιση της χώρας  είναι αντιγραφή μιας γνωστής εταιρίας.

Στο ίδιο κείμενο ανέφερε πως το τραγούδι έπρεπε να αποκλειστεί και καλούσε τους δημοσιογράφους να ζητήσουν να αποκλειστεί, συμπεριλαμβανομένου και ενός γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου. Η αποκάλυψη έγινε πριν από 2 εβδομάδες μάλιστα σε γνωστό ελληνικό σάιτ, αλλά το μήνυμα δεν διαδόθηκε όπως έπρεπε

Ο παραγωγος της EBU με τη σειρά του διαψεύδει πως το μήνυμα ισχύει και δεν είναι σίγουροι εαν το μήνυμα αυτό στάλθηκε όντως από αυτόν τον υπολογιστή, ενώ θα διερευνήσουν και άλλο το θέμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X