ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Eurovision: Αναβάλλεται η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Αν και η κυκλοφορία του τραγουδιού που θα αντιπροσώπευε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα πραγματοποιείτο σήμερα, 6 Μαρτίου, λόγω του τραγικού δυστυχήματος που έγινε μεταξύ δύο αμαξοστοιχιών, τόσο η κυκλοφορία του τραγουδιού αλλά και του video clip έχουν αναβληθεί.

Με την προθεσμία παρουσίασης να λήγει στις 13 του μήνα πιθανότατα ένα μικρό μερίδιο στην εν λόγω απόφαση έπαιξαν και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εδώ και καιρό η Melissa Mantzoukis. Της οποίας ο δικηγόρος είχε στείλει εξώδικο για την υπόθεση της Eurovision και τα αποτελέσματα από τη διαδικασία ανάδειξης του φετινού εκπροσώπου της Ελλάδας στον Διαγωνισμό.

Η δημοσιογράφος που κάλυπτε το θέμα είπε «Ας σημειωθεί δε εξάλλου ότι θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ενέργειά σας δημιουργηθεί ζήτημα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, δεδομένου αφ’ ενός μεν του υψηλού κόστους με το οποίο έχει επιβαρυνθεί η ΕΡΤ για τη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό, αφ’ ετέρου δε των στενών χρονικών ορίων που τάσσονται από τους κανονισμούς της EBU για την αποστολή μιας ολοκληρωμένης συμμετοχής της χώρας μας στον ανωτέρω διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου και του video clip. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι επικυρωμένα αντίγραφα των οικείων πρακτικών είναι στη διάθεσή σας».

Με τον δικηγόρο της Melissa Mantzoukis, Χρήστος Ζωτιάδης να σχολίασε πως «Η ΕΡΤ δεν τήρησε τη διαδικασία και ουσιαστικά σε κάποια πράγματα μας επιβεβαιώνει».

Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι, η απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου από το δικαστήριο και σε περίπτωση δικαίωσης της Melissa Mantzoukis, η επιλογή του Victor Vernicos θα ακυρωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση