ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Eurovision 2021: Ποιοι είναι οι Ιταλοί ρόκερ που λάτρεψαν οι Eυρωπαίοι;

Μετά τις «παραστάσεις» στην κεντρική οδό Βία Ντελ Κόρσο της Ρώμης, η μπάντα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό της Ιταλίας μέσω του γνωστού μουσικού ριάλιτι «X Factor»

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Μια παρέα φίλων από το γυμνάσιο, που ξεκίνησαν ως μουσικοί δρόμου, κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου την κορυφή της Eurovision.

Αυτή θα μπορούσε να είναι εν συντομία η ιστορία του ιταλικού συγκροτήματος των Maneskin, που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του μουσικού βάθρου της Ευρώπης.

Μετά τις «παραστάσεις» στην κεντρική οδό Βία Ντελ Κόρσο της Ρώμης, η μπάντα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό της Ιταλίας μέσω του γνωστού μουσικού ριάλιτι «X Factor», όπου ήρθε δεύτερη.

Ο πρώτος τους δίσκος, Chosen, γίνεται πλατινένιος, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, ενώ η μεγάλη δημοφιλία τους στα νεανικά κοινά επισφραγίστηκε από πολυάριθμες εμφανίσεις σε πολλές εκπομπές της ιταλικής δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασηςς.
Τα τραγούδια τους Torna a Casa (Γύρνα σπίτι) και o δίσκος Il Ballo della vita (Ο Χορός της ζωής) σημειώνουν επίσης τεράστια επιτυχία. Το 2018 ξεκινούν περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες ιταλικές αλλά και ευρωπαϊκές πόλεις.

H αναγνώριση και στήριξη του κοινού συνεχίζεται και με τα τραγούδια Vent’ anni (Eίκοσι χρόνια) και Le parole lontane (Οι απόμακρες λέξεις).

Εισιτήριο για τη Eurovision, αποτέλεσε η νίκη των Maneskin στο διάσημο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο φέτος, όπου οι ροκ ήχοι τους ξεχώρισαν παρότι παραδοσιακά πρόκειται για θεσμό που βρίσκεται εγγύτερα στην ποπ μουσική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση