ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Europa Donna Κύπρου: 3η συνεχόμενη χρονιά Race for the Cure Cyprus

O Όμιλος Πηλακούτα χρυσός χορηγός του Race for the Cure Cyprus

newsroom must

O Όμιλος Πηλακούτα, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Race for the Cure Cyprus, της Europa Donna Κύπρου, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται για την υγεία των γυναικών στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της στήριξης ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο Όμιλος Πηλακούτα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά δίπλα στην Europa Donna Κύπρου, ως ο χρυσός χορηγός του Race for the Cure Cyprus. Στόχος μέσα από τη δράση αυτή αποτελεί η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Char. Pilakoutas Heritage στη Λευκωσία, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του φετινού Race For the Cure στην Κύπρο, με τον Όμιλο Πηλακούτα να είναι ο χρυσός χορηγός.

Σε χαιρετισμό της, η κα Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα, δήλωσε πως, εδώ και 8 χρόνια ο Όμιλος είναι στο πλευρό της Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το πολύ σημαντικό έργο της. Όπως είπε, «υποστηρίζοντας δράσεις, όπως το Race for Cure Κύπρου, ενισχύουμε τη συλλογική μας δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο, σε κάθε του πτυχή». Η κα Πηλακούτα, τόνισε πως, «προχωρούμε μαζί με την Europa Donna Κύπρου και υποστηρίζουμε μια προσιτή, ολοκληρωμένη στήριξη και περίθαλψη, για όσους συνανθρώπους μας δοκιμάζονται από την ασθένεια αυτή. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να προωθήσουμε μια κουλτούρα ευαισθητοποίησης που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αναλάβουν την ευθύνη για την υγεία τους».

Σε δηλώσεις της, η κα Μαίρη Περδίου, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Europa Donna Κύπρου, αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από τη δημιουργία του Race for the Cure, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτό το κορυφαίο γεγονός ευαισθητοποίησης. Συμπλήρωσε πως, «Η συμμετοχή του κόσμου αποτελεί τη δύναμη για τον Σύνδεσμό μας, για την πρόσβαση ενημέρωση και εφαρμογή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, για την εφαρμογή θεραπειών, δωρεάν προσβάσιμες σε όλους τους ασθενείς, για την εξασφάλιση της ποιότητας της ζωής και της εξάλειψης των διακρίσεων κατά των καρκινοπαθών».

Όπως ανέφερε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Europa Donna Κύπρου, κ. Μάριος Χαραλαμπίδης, το Race for the Cure Cyprus αποτελεί μια εκ των κορυφαίων οργανωμένων δράσεων του Οργανισμού, η οποία έχει ως συνοδοιπόρο τον Όμιλο Πηλακούτα για 3η συνεχόμενη χρονιά, ευχαριστώντας θερμά τον Όμιλο για την τόσο σημαντική αλλά και διαχρονική στήριξή του προς την Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας εμπράκτως τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Ο κ. Χαραλαμπίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία της άσκησης ως εκ των βασικών μέσων πρωτογενούς πρόληψης του καρκίνου, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα πολλαπλά μηνύματα στήριξης και ελπίδας που στέλνονται μέσα από αυτή τη δράση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι πέραν του βασικού στόχου της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, η δράση αυτή συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια για αποτελεσματικότερη θεραπεία της νόσου, τόσο μέσω της κινητοποίησης του κόσμου στο θέμα της έγκαιρης διάγνωσης όσο και μέσω του γεγονότος ότι μέρος των εσόδων από την εκδήλωση σε κάθε χώρα διατίθεται για την έρευνα για θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Τελειώνοντας, ο κ. Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε θερμά τόσο τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές της αθλητικής εκδήλωσης όσο και την εξαιρετική και ακούραστη ομάδα της Europa Donna Κύπρου για τη συνεχή, μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλει προς υλοποίηση του πολύπλευρου έργου του Οργανισμού.

Το Race for the Cure, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ευρώπη για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού, μια γιορτή θάρρους, ελπίδας, δύναμης και ζωής, διοργανώνεται σε 150 πόλεις και οι συνολικές του συμμετοχές υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο σε όλο τον κόσμο.

Στην Κύπρο, το Race for the Cure διοργανώνεται από τη Europa Donna Κύπρου για 3η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, το αθλητικό αυτό γεγονός θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κα Αθηνάς Μιχαηλίδου, με αφετηρία το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Όμιλος Πηλακούτα σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε και εσείς στο Race for the Cure 2023, με το μήνυμα «Τρέχουμε για την ελπίδα! Για σένα, Για μένα, Για όλους!»

Δηλώστε συμμετοχή, είτε ατομικά είτε ως ομάδα, στο: Race for the Cure 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS