ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έτσι θα είναι ο καιρός αυτό το ΣΚ

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου, ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 5 βαθμούς στα παράλια και στους -6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά, θα επικρατεί παγετός.

Αύριο, 25 Ιανουαρίου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές χαμηλές νεφώσεις που στα ορεινά θα μειώσουν την ορατότητα ως ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα μέτριοι, ως 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη.Στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά, θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 79 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση