ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι συμμετέχετε στο Σχέδιο Αναστολής Δόσεων

Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναστολή δόσεων και τόκων των πιστωτικών διευκολύνσεων των ενδιαφερομένων

Οι τράπεζες ξεκίνησαν να αναρτούν στους ιστότοπούς τους τη διαδικασία που χρειάζεται για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για αναστολή δόσεων των δανείων τους.

Με βάση το Περί της Λήψης Εκτάκτων Μέτρων από Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς και Εποπτικές Αρχές Διάταγμα του 2020, ημερομηνίας 30 Μαρτίου 2020, η Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τη διαδικασία που οι πελάτες της μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για αναστολή δόσεων και τόκων των πιστωτικών διευκολύνσεων τους.

Οι αιτήσεις αφορούν Πρωτοφειλέτες, Συνοφειλέτες και Εταιρείες, και πρέπει να συμπληρώνονται ως πιο κάτω:

1. Αίτηση Α (Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Πρωτοφειλέτη): Να συμπληρώνεται μόνο από τον αιτητή.

2. Αίτηση Β (Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συνοφειλέτη): Να συμπληρώνεται στις περιπτώσεις που υπάρχουν και συνοφειλέτες, από όλους τους συνοφειλέτες.

3. Αίτηση Γ (εκδήλωση Ενδιαφέροντος Εταιρείας): Να συμπληρώνεται στις περιπτώσεις που η πιστωτική διευκόλυνση αφορά Εταιρεία, από ένα τουλάχιστον Διευθυντή της Εταιρείας.

Για παράδειγμα, η Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει πως, οι πελάτες που εξυπηρετούνται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας πρέπει να αποστέλλουν τη συμπληρωμένη αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση covid@bankofcyprus.com. "Σχετική ενημέρωση για τις αιτήσεις σας θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία έχετε υποβάλει την αίτησή σας. Οι πελάτες που εξυπηρετούνται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων (Business Centres), την Υπηρεσία Επιχειρήσεων (Corporate Banking), τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών (International Banking) και τη Διεύθυνση Αγορών, Μεγάλων και Διεθνών Επιχειρήσεων (Global Corporate Banking) μπορούν να αποστέλλουν την αίτησή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Προσωπικό Λειτουργό Εξυπηρέτησης της Εταιρείας τους".

Οι αιτήσεις αναστολής δόσεων έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Τράπεζας

https://www.bankofcyprus.com.cy/covid19_loans.

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X