ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έτσι γίνεται το τεστ για τον κορωνοϊό

Το viral βίντεο στο TikTok

To TikTok όσο προχωράει και εξελίσσετε γίνεται όλο και πιο δημοφιλές χαρίζοντας μας απολαυστικές στιγμές. Ένα συγκεκριμένο βίντεο όμως έγινε viral σχεδόν αμέσως και δείχνει πως γίνεται το τεστ για τον κορωνοϊό.

Η 24χρονη Kelley Mills από την πόλη Salt Lake City των Η.Π.Α μέσα από το TikTok μοιράστηκε την στιγμή που τις παίρνουν δείγμα για το τεστ.

Στο βίντεο την βλέπουμε να φτάνει στα επείγοντα και να βάζει τα κλάματα από το άγχος ενώ ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών.

Αποφάσισε να κάνει το τεστ μετά που παρουσίασε συμπτώματα γρίπης στις 16 Μαρτίου. 2 ημέρες αργότερα τα συμπτώματα έγιναν πιο βαριά έτσι ο γιατρός της, της πρότεινε να κάνει την εξέταση για να δει αν είναι θετική στον κορωνοϊό στο South Jordan Health Center του University of Utah, όπου και κάλεσε για να κλείσει ραντεβού.

Σε συνέντευξή της στο Health.com δήλωσε ότι οι αρμόδιοι της ζήτησαν να μείνει στο αμάξι με κλειστά παράθυρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Όταν έφτασε εκεί έλεγξαν την θερμοκρασία της όπως και τα επίπεδα οξυγόνου. Στην συνέχεια πήραν δείγματα από την μύτη και τον λαιμό και η διαδικασία διήρκησε μόλις 10 λεπτά.

Στο βίντεο φαίνεται να κλαίει και εκείνη δήλωσε ότι νωρίτερα έγινε σεισμός στην περιοχή έτσι αγχώθηκε υπερβολικά με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

«Κάλεσα μερικούς γνωστούς μου που είχα έρθει σε επαφή τις προηγούμενες μέρες. Ένας λόγος που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν το γεγονός ότι σκεφτόμουν πως, αν όντως έχω τον ιό, ίσως να τον έχω μεταδώσει στη θεία μου και εκείνη σε όλη της την οικογένεια. Ή στον κόσμο που πάει στο ίδιο γυμναστήριο με μένα, στον πατέρα μου ή στους παππούδες μου».

Μετά την λήψη των δειγμάτων την ενημέρωσαν ότι τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα σε 48 ώρες. Την επόμενη ημέρα έμαθε ότι το τεστ ευτυχώς ήταν αρνητικό.

«Σκοπός του βίντεο δεν είναι να τρομάξω τον κόσμο και να τους αποθαρρύνω να κάνουν το τεστ. Απλώς ήξερα ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν καν ποια είναι η διαδικασία. Οι νοσηλευτές που επιμελούνται τα τεστ πάντως είναι όλοι απίθανοι και έχουν την ικανότητα να σε κρατούν ήρεμο σε όλη τη διαδικασία»

@kelleymills4

i had a stick in my brain for 30 seconds today wbu? WASH UR HANDS AND STAY HOME OK ##coronatime ##fyp ##coronavirus ##utah

Its Corona Time - Red Knight
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση