ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτοιμο να εκθρονίσει τον πρίγκιπα Harry είναι το Παλάτι

Φουντώνουν οι φήμες για αποκλήρωσή του από την βασιλική οικογένεια.

newsroom must

Όπως όλα δείχνουν η βασίλισσα, είναι «έξαλλη» με τις καινούριες δηλώσεις του πρίγκιπα και σκέφτεται να του αφαιρέσει όλους του τους τίτλους, βγάζοντάς τον και επίσημα από την βασιλική οικογένεια.

Να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας μιλώντας στο ''Armchair Expert podcast'' του Dax Shepard με θέμα την ψυχική υγεία, τόνισε ότι μετακόμισε στην California με την οικογένειά του για να "σπάσει τον κύκλο" του "πόνου" που υπέστη ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και εξομολογήθηκε πως έπρεπε να το "αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά". Επίσης, αποκάλυψε πως επειδή ο πατέρας του μεγάλωσε με αυτό τον άσχημο τρόπο μέσα στην πίεση από τη βασίλισσα και τον Φίλιππο, έτσι και αυτός ακολούθησε τον λάθος δρόμο ανατροφής διαιωνίζοντας το κακό, γεγονός που δεν άντεξε ο Harry σε σχέση με τον William, έτσι και ο πρώτος αντέδρασε φεύγοντας μακριά.

Προσθέτοντας, «Για σένα ήταν η ανατροφή σου και ό,τι συνέβη – το τραύμα, ο πόνος και τα βάσανα. Ξαφνικά βρίσκεσαι σε μία φάση που κάνεις πολλά ναρκωτικά και παρτάρεις άγρια. Κοίτα πόσοι άλλοι το κάνουν επίσης. Δεν θα είχαν την επίγνωση για τις πράξεις τους, εκείνη την περίοδο. Σίγουρα εγώ δεν είχα την επίγνωση όταν ζούσα άγρια. Είναι σαν να λες: ‘Γιατί το κάνω αυτό;’ Εκείνη τη στιγμή είναι διασκεδαστικό. Είμαι στα 20 μου – αυτό υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις».

Ενώ σημείωσε αναφορικά με την μητέρα του και τον θάνατό της, ότι «Λίγο αφότου έγινα 20 ετών αποφάσισα ότι δεν ήθελα να κάνω τη δουλειά για την οποία με προόριζαν. Είπα δεν θέλω να βρίσκομαι πια εδώ, δεν θέλω να το κάνω άλλο αυτό, κοίτα τι έκανε όλο αυτό στη μαμά μου. Πώς είναι δυνατόν να μείνω, να αποκτήσω γυναίκα και παιδιά, να κάνω οικογένεια εδώ, όταν ξέρω ότι αυτό που συνέβη, θα συμβεί ξανά».

Μετά και όλα αυτά, ρεπορτάζ της “Daily Mail” θέλει πηγές από τα ανάκτορα να καθιστούν την βασίλισσα Ελισάβετ, πολύ εκνευρισμένη, κυρίως με την αναφορά του Harry στον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, λόγω και του πρόσφατου θανάτου του. Χαρακτηριστικά η πηγή είπε «Αφού τον ενοχλεί τόσο πολύ που είναι πρίγκιπας και γεννήθηκε στο παλάτι, τότε δεν θα έπρεπε να φέρει αυτόν τον τίτλο».

Συνεχίζοντας, «Ο Δούκας του Sussex καταναλώνει πλέον πάρα πολύ χρόνο στο να επισημαίνει πως δεν διαφέρει από οποιονδήποτε άλλο και να επιτίθεται στην οικογένεια που όπως λέει του προκάλεσε τόσο πολύ πόνο. Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση που λέει ότι αν αντιπαθείς τόσο πολύ την οικογένεια, δεν θα έπρεπε να φέρεις τους τίτλους της».

Προφανώς, καθοριστική θα είναι η επερχόμενη επιστροφή του πρίγκιπα στα Ανάκτορα, με αφορμή την αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας του, τον Ιούλιο, με τις βρετανικές εφημερίδες να αναφέρουν ότι Κάρολος και William είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με τη βασίλισσα για «εκθρονισμό» του πρίγκιπα Harry μια και καλή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X