ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κοινότητα Αγίου Λουκά - Ετήσιο φιλανθρωπικό τσάι

Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως όραμα να βρουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) ένα ζεστό και ασφαλές καταφύγιο

newsroom must

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στην Αίθουσα Άνθια στο ΠΑΒΙΛΙΟΝ στη Λακατάμεια, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση από την  Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού, με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τους σκοπούς της Κοινότητας. Το Ετήσιο Φιλανθρωπικό Τσάι, το οποίο διοργανώθηκε για 12η χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Κοινότητας για τη φετινή χρονιά. 

Η Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως όραμα να βρουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) ένα ζεστό και ασφαλές καταφύγιο και οι οικείοι τους ανακούφιση και συμπαράσταση στην πραγματικά δύσκολη πορεία της ζωής τους.

Στόχος της Κοινότητας είναι η δημιουργία ενός κέντρου παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών σε τεμάχιο γης στο Φιλάνι (Λευκωσία) που έχει παραχωρηθεί για τον σκοπό αυτό από την Ιερά Μονή Μαχαιρά. Ενός πολυδύναμου χώρου, σωστά στελεχωμένου και άρτια εξοπλισμένου, όπου τα ΑμΕΑ θα τυγχάνουν της κατάλληλης φροντίδας και παραγωγικής απασχόλησης και θα λαμβάνουν διάφορες θεραπείες π.χ. λογοθεραπεία, υδροθεραπεία, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία κ.ο.κ. Γύρω από το κεντρικό κτίριο θα υπάρχουν σπίτια όπου θα μπορούν να διαμένουν μόνιμα ή να διανυκτερεύουν προσωρινά. Η Α’ φάση του έργου έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο 2019 με δικούς μας πόρους και τον Σεπτέμβριο 2020 ξεκίνησε η Β’ φάση με χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά κονδύλια (EEA Grants) και η Γ’ φάση από διάφορα άλλα κονδύλια. Οι φάσεις αυτές αναμένονται να ολοκληρωθούν εντός του 2024.

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης διεξήχθη τόμπολα/κλήρωση των εισιτηρίων εισόδου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση: 

Παναγιώτης & Έλλη Χριστοφόρου, Μαρία Λοττίδη

Εύη Παπαδοπούλου, Αλεξία Σεντονάρη, Νατάσα Αβρααμίδου, Μαρία Πέτρου, Θέκλα Καλλικά

Άννα Μαντοβάνη και Μαρία Μαντοβάνη

Χρίστος Αντρέου, Χαρά Αντρέου και Αντώνης Αντρέου (ο μικρός Αντώνης)

Χρυστάλλα Καραλλή Ευσταθίου

 Θέκλα Καλλικά

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS