ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Εσύ το ήξερες; Διάσημοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι

Τα ειδύλλια ανάμεσα στους ανθρώπους της showbiz πάντα έχουν ενδιαφέρον και μας απασχολούν. Γι΄αυτό και εμείς θυμηθήκαμε διάσημους Έλληνες που στο παρελθόν υπήρξαν σε σχέση, και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Εσύ τα θυμάσαι;

Άννα Βίσση - Αντώνης Σαμαράς

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια και ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, υπήρξαν ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του 70, μετά από «προξενιό» του κοινού τους φίλου, Μανώλη Μητσιά. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από οκτώ χρόνια σχέσης.

Δούκισσα Νομικού - Νίνο

Η πανέμορφη πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής, έζησαν ένα μεγάλο έρωτα που έληξε άδοξα το 2010. Από τότε και οι δύο έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια.

Σάκης Ρουβάς-Rebecca Wang

Ο Σάκης ερωτεύτηκε την όμορφη Rebecca το 2003 και οι δυο τους αποτελούσαν ένα απο τα πιo hot ζευγάρια της τότε εποχής. Το ειδύλλιο αυτό έληξε άδοξα και στη ζωή του μπήκε η Κάτια Ζυγούλη

Αθηνά Οικονομάκου-Ησαϊας Ματιάμπα

Η όμορφη ηθοποιός και ο τραγουδιστής υπήρξαν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια, με τους δυο τους να αποφεύγουν να μιλούν για την σχέση τους. Ωστόσο οι φωτογραφίες πιυ κυκλοφορούσαν από τις κοινές τους εξόδους μαρτυρούσαν πως ήταν ένα πολύ χαρούμενο ζευγάρι. Η σχέση τους τελείωσε το 2013.

Αντώνης Κανάκης - Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Η όμορφη ψυχολόγος και ο γνωστός παρουσιαστής υπήρξαν για χρόνια ζευγάρι, ωστόσο χώρισαν όταν το 2007 αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Γιώργος Χρανιώτης-Λίνα Σακκά

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι στις αρχές της χιλιετίας, αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο". Η σχέση τους μπορεί να έληξε όμως ακόμα διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Σοφία Αλιμπέρτη-Αλέξανδρος Παρθένης

Ένα ζευγάρι που είχε απασχολήσει πολύ τα media  στα μέσα δεκαετίας του '00 με τον χωρισμό να έρχεται τελικά το 2007.

Νίκος Καρβέλας - Ζέτα Δούκα

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι περίπου στο 2003. Η ίδια, μιλώντας για το πόσο ασχολήθηκαν μαζί της τα media εκείνη την εποχή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Ήμουν σε μία σχέση η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος και αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητάς του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση