ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Εσύ βλέπεις ''Peaky Blinders'';

Η επιτυχημένη Βρετανική σειρά του BBC Two, ''Peaky Blinders'', επιστρέφει με τον πέμπτο κύκλο στις 25 Αυγούστου και επειδή όσο πάει συγκεντρώνει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό, σου παραθέτουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις. 

H ιστορία ξεκινά το 1919 στο Μπέρμιγχαμ. Oι στρατιώτες επιστρέφουν από τον πόλεμο και οι συμμορίες παλεύουν να επιβιώσουν σε ένα έθνος που ταρακουνήθηκε από την οικονομική κρίση. Μία από τις πιο δυνατές συμμορίες της εποχής είναι οι Peaky Blinders, με αρχηγό των βετεράνο του πολέμου Thomas Shelby. Ο Τhomas όμως έχει φιλοδοξίες που ξεφεύγουν από τους δρόμους του Μπέρμιγχαμ. Όταν μια κάσα από όπλα εξαφανίζεται, το βλέπει σαν μια ευκαιρία να ανέλθει. Από την άλλη, ο επιθεωρητής Chester Campbell έρχεται από το Μπέλφαστ με σκοπό να καθαρίσει την περιοχή από το έκγλημα.

Πρωταγωνιστούν ο Cillian Murphy ως Thomas Shelby και ο Sam Neill ως Chester Campbell, μαζί με ους Helen McCrory, Paul Anderson, Anabelle Wallis, Tom Hardy, Adrien Brody κ.ά. 

ΣΟ πέμπτος κύκλος, οπως φαίνεται, θα έχει άρωμα γυναίκας αφού οι γυναίκες της οικογένειας φαίνεται πως βγαίνουν στο προσκήνιο. 

Δείτε το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν. 

Στα χρόνια προβολής της, η σειρά έχει βραβευτεί με τρία BAFTA εκτός των άλλων και πλέον μπορείς να δεις όλες τις σεζόν στο Netflix. Λόγω της δημοτικότητας της σειράς, το 2017 κυκλοφόρησαν μια σειρά από αλκοολούχα ποτά όπως ουίσκι, spiced gin και spiced ρούμι, που ακόμα πωλούνται στα Selfridges του Μπέρμιγχαμ ενώ το 2019 συνεργάστηκαν με το brand αντρικής μόδας Kent & Curwen. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση