ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Έρχονται μεμονωμένες βροχές τις επόμενες μέρες

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από την Τρίτη αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση καθώς και αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων ελαφρών βροχών, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ το απόγευμα στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων ελαφρών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο το απόγευμα να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Αργότερα το βράδυ και προς τις αυγινές ώρες, θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη και την Τετάρτη για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση