ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έρχονται βροχές: Το σκηνικό του καιρού

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Προοδευτικά από αύριο Πέμπτη, στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αργότερα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά σε περιοχές στα ανατολικά, δεν αποκλείεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά περιόδους κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργά το απόγευμα ωστόσο, οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είνα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αργότερα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού.

Το Σάββατο και την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά περιόδους τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές, ωστόσο μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί έτσι, πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X