ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έρχεται η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα

Xιονόπτωση αναμένεται να υπάρξει και μέχρι τις ημιορεινές περιοχές

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ο χειμώνας έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του τις τελευταίες ημέρες και όπως όλα δείχνουν το φαινόμενο δεν έχει κορυφωθεί αφού η πιο κρύα νύχτα δεν έχει ακόμη κάνει την εμφάνιση της.

Η «Κ» επικοινώνησε με το Γραφείο Πρόγνωσης της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και συγκεκριμένα με τον Λειτουργό κύριο Μιχάλη Μούσκο που μας παρέθεσε τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τον καιρό τις επόμενες ημέρες ενώ παράλληλα μας υπογράμμισε τι να αναμένουμε.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Ξεκινώντας από απόψε, η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα κυμανθεί γύρω από τους 2 βαθμούς κελσίου, 4 βαθμούς στα παράλια ενώ στα υψηλότερα ορεινά ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και το -6.

Η αυριανή (Τετάρτη 19 Ιανουαρίου) μέρα -και νύχτα- θα είναι η πιο κρύα του φετινού χειμώνα αφού τη μέρα η μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά (εσωτερικό) θα είναι 8 βαθμοί, στα παράλια 10 ενώ στα ορεινά -2. Μάλιστα στον Πρόδρομο θα υπάρχει παγετός καθόλη τη διάρκεια της ημέρας όπως μας επιβεβαίωσε ο Λειτουργός Μιχάλης Μούσκος.

Το πολικό ψύχος θα κορυφωθεί το αυριανό βράδυ αφού ο υδράργυρος θα φτάσει στο 0 στο εσωτερικό (Λευκωσία) ενώ στα υψηλότερα ορεινά θα αγγίξει τους -11 βαθμούς κελσίου, θερμοκρασία ρεκόρ για το φετινό χειμώνα.

Χιονόπτωση αναμένεται να υπάρξει και μέχρι τις ημιορεινές περιοχές και αυτό διότι το πολικό αυτό ρεύμα που πλήττει τη χώρα μας δεν κουβαλά μεγάλα ποσοστά υγρασίας. Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο όπου και τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν και η θερμοκρασία ν’ανεβαίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS