ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο αριθμός ατόμων που επιτρέπεται στα γυμναστήρια από την 1η Απριλίου

Από την 1η Απριλίου τίθενται σε ισχύ οι νέες χαλαρώσεις που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο. Μεταξύ των χαλαρώσεων, συγκαταλέγεται η αύξηση του υφιστάμενου αριθμού ατόμων σε κολυμβητήρια και γυμναστήρια, στη βάση του πρωτοκόλλου του ΚΟΑ και του Υπουργείου Υγείας.

Τι θα ισχύει

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΚΟΑ, αναφορικά με την άθληση/προπόνηση που διεξάγεται σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις (γυμναστήρια, σχολές χορού, γυμναστικής, πολεμικών τεχνών και όλων των άλλων αθλημάτων) διευκρινίζεται ότι αυτή επιτρέπεται νοουμένου ότι στις εγκαταστάσεις μέχρι 80 τ.μ. δεν υπερβαίνουν τα τρία πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου του γυμναστή/προπονητή, στις εγκαταστάσεις από 81 τ.μ. μέχρι 200 τ.μ. δεν υπερβαίνουν τα έξι πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του γυμναστή/προπονητή, στις εγκαταστάσεις από 201 τ.μ. μέχρι 500 τ.μ. δεν υπερβαίνουν τα δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του γυμναστή/προπονητή και στις εγκαταστάσεις άνω των 500 τ.μ. δεν υπερβαίνουν τα 15 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του γυμναστή/προπονητή.

Οι πιο πάνω περιορισμοί εφαρμόζονται και στην περίπτωση που οι αίθουσες εκγύμνασης/προπόνησης αποτελούν μέρος μεγαλύτερων αθλητικών εγκαταστάσεων (π.χ. αίθουσα βαρών, αίθουσα pilates, αίθουσα πολεμικών τεχνών κλπ). Δηλαδή, οι περιορισμοί αυτοί ισχύουν για κάθε αίθουσα ξεχωριστά. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση αποδυτηρίων και παρεμφερών υποδομών (ντους, κοινός χώρος, πάγκοι) απαγορεύεται. Υπενθυμίζεται ότι οι παραπάνω αριθμοί αφορούν αποκλειστικά ατομική προπόνηση και όχι διενέργεια ομαδικών προγραμμάτων επαφής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση