ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Επισκεφθήκαμε την ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ανανεωμένη Μακαρίου

newsroom must

Στη διάθεση του κοινού θα είναι από αύριο η λεωφόρος Μακαρίου μετά από μήνες εργασιών και έτοιμη να μπει σε γιορτινό κλίμα τηρώντας πάντα τα μέτρα για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. 

Όπως είπε ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωργάτζης, η λεωφόρος "είναι ένα σημαντικό έργο για το κέντρο της πόλης'' που έχει αναβαθμιστεί λειτουργικά και οπτικά. Σύντομα, δε, αναμένονται να ανοίξουν καταστήματα όπως η First Boutique και το Bean Bar, ενώ τις επόμενες μέρες πρόκειται να λάβει χώρα ένα opening με μικρές δράσεις στο δρόμο. 

Επίσης, παρόλο που οι εορταστικές εκδηλώσεις για το άνοιγμα της λεωφόρου έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Pop up festival εντός του City Plaza, από τις 10 Δεκεμβρίου, με workshops, χειροτεχνίες και εικαστικά δρώμενα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι με το άνοιγμα της λεωφόρου θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη μία λωρίδα και με κατεύθυνση από το ύψος της Σπύρου Κυπριανού (είσοδος Μακαρίου) μέχρι την λεωφόρο Ευαγόρου. Η αριστερή λωρίδα θα χρησιμοποιείται ως λεωφορειολωρίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση