ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Επίσημα καναλάρχες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Η αλλαγή και στο προφίλ τους στο Instagram.

newsroom must

Ήρθε η ώρα του εκσυγχρονισμού της Μοναρχίας; όλα δείχνουν ότι η Kate Middleton γίνεται η «βασίλισσα» της καινοτομίας. Μία με το φωτογραφικό της ταλέντο, που σπάει το πρωτόκολλο και γίνεται «επίσημη φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας», μία με την δημιουργία του podcast που θα μιλά μαζί με τον Δούκα του Cambridge για όλα τα θέματα που απασχολούν το κοινό, και τώρα με τα «εγκαίνια» του διαδικτυακού τους καναλιού στην πλατφόρμα YouTube.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που πλέον, δεν προλαβαίνουμε τους royals με όλες τις αλλαγές που κάνουν. Πρώτη και καλύτερη η αλλαγή ονόματος του προφίλ τους στο Instagram, από «Kensington royal» σε «Duke and Duchess of Cambridge».

Και μετά ήρθε και η ανακοίνωση των «εγκαινίων» του καναλιού τους στο YouTube. Με μία ανάρτηση, έγραψαν «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», με τους δύο να είναι τόσο χαλαροί όσο δεν τους ξαναείδαμε ποτέ, ενώ σε ένα σημείο ο πρίγκιπας ακούγεται να λέει «Πρόσεχε τι λες τώρα, γιατί αυτοί μας τραβάνε».

Όλα δείχνουν πως η μέθοδος, «γίνε ένα με το λαό» μπορεί τελικά να αποδώσει, και ίσως να «κατεβάσει» λίγο την καινοτομία των Sussex; μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση